2008 – 2009
SENESTE NYT

November 2009

H3K - What You Will

I åbningsforestillingen på Københavns nye teater Republique, kunneThomas i hele oktober opleves som den kvindelige hovedrolle Viola da holdet bag Flammens Muse – Muse of Fire, kastede sig over Shakespeares Helligtrekongers-aften. Det blev til H3K – Hva’ I Vil, som blev overdænget med stjerner af anmelderne og spillede for fulde huse i samtlige 6 uger.

Maj 2009

Brothers in Crime - screencap

Optagelserne til Gordon Kennedy og Uffe Rørbæks TV-serie Som Brødre Vi Dele er udskudt på ubestemt tid. I serien, der er en sort komedie om venskab, bankrøveri og de ting vi ikke får sagt til hinanden, spiller Thomas en af de centrale roller, sammen med Gordon Kennedy, Henning Valin og Søren Hytholm.

Juni 2009

Cast of AURUM

James Barclays næste engelsksprogede spillefilm AURUM, der er optaget på location i Jylland og Vancouver, afventer den endelige distributionsaftale i Nordamerika og Canada. I filmen spiller Thomas en større rolle som geologen Will Thompsen.

April 2009

Shakespeare's Danish Prince

I løbet af sommeren 2009 kunne Thomas opleves i Enmandsforestillingen Shakespeares Danish Prince – a master class in Hamlet som spillede på Hofteateret i København. Forestillingen gav publikum mulighed for, på en underholdende måde, at få lidt mere at vide om Shakespeare og Hamlet – og så naturligvis at lytte til nogle af de smukke tekster, fra et af historiens største dramatiske værker.

August 2008

Momolydbog

Da det nystartede lydbogsforlag momo skuespillernes lydbogsværksted gik i luften i starten af november 2009 var det med Thomas som en af andelshaverne. Forlaget byder på lydbøger i høj kvalitet læst af nogle af landets dygtigste og højst profilerede skuespillere. Thomas har i første omgang indlæst William Shakespeares sonetter, både på originalsproget, men også Line Kroghs smukke oversættelse fra 2006. Han forventer at supplere med flere titler i løbet af 2010.