KONSULENTARBEJDE
Forumteater, kommunikationstræning, konflikthåndtering, personlig gennemslagskraft med mere

Konsulentarbejde indenfor kommunikation og organisationsudvikling

Forum01

Siden 2005 har Thomas ved siden af sit aktive virke som skuespiller også arbejdet indenfor erhvervslivet, både det private og det offentlige, hvor han har lavet alt fra grundlæggende kommunikationstræning til konflikthåndtering og organisationsudvikling

Ved at drage nytte at skuespillerens håndværk og de evner der benyttes indenfor teaterets verden, har Thomas været med til at løse en lang række opgaver for et hav af forskellige virksomheder, hvoraf kan nævnes:
Novo Nordisk, Vestas, Novozymes, Politiet, Dansk Røde Kors, Danmarks Lærerforening, Plesner A/S og flere andre.

Thomas har gennem flere år arbejdet sammen med nogle af de førende virksomheder indenfor dette felt så som forestået opgaver på egen hånd, samt medvirket i filmproduktioner til brug indenfor organisations udvikling og træning i kommunikation og konflikthåndtering.


Thomas Magnussen har i de sidste mange år været en af vores mest brugte skuespillere, som det altid er en fornøjelse at have med til vores trænings-sessioner.
Med sin professionalisme er Thomas med til at skabe den stemning der skal til for at mennesker tør springe ud og vove at bryde deres grænser og dermed udvide deres egne kommunikative evner.
Han er nærværende og humoristisk og giver situationerne den ægthed som er afgørende for at alle får et udbytte af træningen.
ForumAbsolutForum

Absolut ForumThomas Magnussen har været tilknyttet som skuespiller i Teater Spektrum de sidste 6 år. Thomas er et af de helt sikre kort, når det gælder at få en alsidig, præcis og modig skuespiller med ud til kunderne. En spiller som dækker bredt og spiller med stor troværdighed. Thomas har en fantastisk god fornemmelse for ”feltet” – og stiller sig beredvilligt til rådighed som ”værktøj” for processen, og flytter sig villigt og sensitivt i forhold til tema på dagen og deltagernes input.
Thomas mestrer simpelthen håndværket.
ForumTeaterSpektrum

Teater Spektrum