NYHEDER
SENESTE NYT

September 2013

TestamentetThomas vender tilbage til det kongelige teater til november. Det bliver i Eventministeriets opsætning af den prisbelønnede dokumentarfilm “Testamentet”.
For mere information besøg Eventministeriet ved at klikke på billedet.

Juli 2013

Henover sommeren arbejder Thomas sammen med det københavnske studie Character Localization, hvor han instruerer og medvirker i de danske versioner af computer og consolspillene “Skylanders Swap Force”, “Epoch” og “Invizimals – Lost Kingdom”

Juni 2013

MoC - The Brain Prize

Thomas er netop blevet bekræftet som konferencier ved prisoverrækkelsen af den prestigefyldte danske hjerneforskningspris The Brain Prize. Prisen på en million € bliver givet til en eller flere af verdens førende hjerneforskere ved en stor ceremoni i den Sorte Diamant den 1. maj 2014

Maj 2013

The Brain PrizeDen 2. maj var Thomas endnu en gang konferencier ved prisoverrækkelsen af The Brain Prize. Ceremonien løb af stablen ved et storstilet arrangement i den Sorte Diamant i København, hvor prisen på 1 million € blev overrakt til seks af verdens førende hjerneforskere af HKH Kronprins Frederik.

Februar 2013

FrontcoverDen 14. februar – Valentine’s Day – 2013 markerede dagen for den længe ventede udgivelse af Thomas’ og komponist Bjørn Palmqvists cd udgivelse Shakespeare Sonetter/Sonnets

En dobbelt cd med et udvalg af Shakespeares smukke sonetter på både dansk og engelsk. Udgivelsen, der har taget Palmqvist og Magnussen næsten 3 år at skabe, er sat til salg på iTunes og på cd’ens hjemmeside Passionate Pilgrim Records.

December 2012

En enstemmig bestyrelse valgte Thomas som næstformand for Dansk Skuespillerforbund. Thomas har siddet i bestyrelsen siden maj 2010.