STEMME

Thomas Magnussen har siden 2003 lagt stemme til et hav af tegne-, live action og reklame-film samt indtalt adskillelige lydbøger.

Han har medvirket i utallige computer- og konsolspil, både som skuespiller og som instruktør. I 2008 var han medstifter af Momo – Skuespillernes Lydbogsforlag, som han i en årrække også var direktør for.

Thomas taler et formfuldendt og fejlfrit engelsk, qua sin uddannelse på den anerkendte engelske teaterskole the Guildhall School of Music and Drama; en færdighed han ofte benytter i sit virke som speaker og indlæser.

For eksempel har han siden efteråret 2019 kunnet opleves som ”Stemmen fra oven” når man træder ned i dybet i den københavnske Metro.

Læs mere

Tegnefilm med mere

Læs mere

Stemmeprøver

  • Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas i snart 10 år. Både som instruktør på flere af vores større produktioner, som sparringspartner i planlægningsprocessen og selvfølgelig som stemmeskuespiller. Thomas er en alsidig skuespiller, som går til enhver opgave med stor energi. Som instruktør har vi haft glæde af ham som en pålidelig og engageret tovholder, der via sin smittende entusiasme får alle på holdet til at yde deres bedste.
    Renée Jessen
    CEO Character Localization

Shakespeare - Sonetter/Sonnets

Som speaker har Thomas løst opgaver for en lang række brands og virksomheder:

Eventspeaker & Konferencier

Thomas benytter også sine evner som speaker ved live events og lignende arrangementer. For eksempel optræder han ofte som konferencier og Master of Ceremonies ved forskellige begivenheder; såsom prisoverrækkelser, konferencer og jubilæer. For yderligere information klik her

Kontakt

Kontakt
menu