KONFERENCIER

Thomas Magnussen er uddannet skuespiller ved den internationalt anerkendte teaterskole the Guildhall School og Music and Drama i London i år 2000. Siden 2010 har Thomas fungeret som konferencier ved en række arrangementer og prisuddelinger, ligesom han også ofte bliver brugt som moderator og ordstyrer ved konferencer, debatter og kulturbegivenheder. Qua sin uddannelse i England taler han et formfuldendt og perfekt engelsk, hvilket gør at han ubesværet løser internationale opgaver så vel som danske.

I 2019 var Thomas det eneste menneske på scenen, da han spillede rollen som palæontologen Huxley i det spektakulære BBC arenashow Walking With Dinosaurs, i Royal Arena i København.

Læs mere

Master of Ceremonies

Thomas har blandt andet løst opgaver for CPH Pix, Bogforum i Bella Center, Microsoft og Dansk Erhverv.
Fra 2012-2019 har Thomas fungeret som konferencier og Master of Ceremonies for verdens største hjerneforskningspris The Brain Prize, hvor en million euro hvert år tildeles nogle af verdens førende hjerneforskere.
I 2017 var han vært for Hofteatrets 250 års jubilæum, hvor hende majestæt Dronning Margarethe II var æresgæst. 
Siden 2022 har Thomas været vært på COPENHELL Con, der er en del af Nordeuropas største metal musikfestival på Refshaleøen i København.

Læs mere
 • Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas gennem 8 år, hvor han var den veloplagte og elegante ’Master of Ceremonies’ ved den årlige uddeling af The Brain Prize – verdens største og mest betydningsfulde pris for hjerneforskning. Thomas er altid velforberedt og har en yderst professionel tilgang til opgaven. Med sin begavelse og store almene viden evner han hurtigt at sætte sig ind i den prisbelønnede forskning. Derfor har hans medvirken til at iscenesætte prisuddelingen altid har været skarp, respektfuld og begavet. Thomas evner som ingen anden overfor et celebert publikum inklusive Royalty (el. HKH Kronprinsen) at levere sit bidrag med den rette dosering af humor og improvisation. Og da Thomas samtidigt mestrer det engelske sprog som en ’native speaking person’ går det hele op i en højere enhed. Jeg giver Thomas min bedste og mest uforbeholdne anbefaling.
  Kim Krogsgaard
  Direktør for The Brain Prize 2010-2019
 • Thomas Magnussen var konferencier hos Dansk Erhverv i forbindelse Legebranchens årlige prisuddeling for Årets Spil, og han formåede at kaste et skær af klasse og professionalisme over eventet. Ikke alene var han velforberedt og havde sat sig ekstra grundigt ind i fagområdet, han formåede også at
  interviewe de forskellige gæster på scenen med største lethed, et godt nærvær til publikum og med en god føling for tidsprogrammet.
  Kim Dorff Hundsholt
  CEO, Spilbræt.dk
 • Thomas Magnussen var vært, da Teatermuseet i Hofteatret i 2017 fejrede Hofteatrets 250 års jubilæum med et helaftensarrangement for et inviteret publikum, her i blandt H.M. Dronning Margrethe II. Thomas optrådte hele aftenen med elegance, finesse og underfundig alvor. Fra han ankom i salen forklædt som kustode fra Christiansborg Slot, der var gået forkert, til han forvandlede sig til den vært, der ikke blot guidede publikum fra det ene indslag til det andet i aftenens to timer lange program, men samtidigt selv bidrog med afmålte kunstneriske indslag. Ydermere ledte han på en ubesværet og tydelig måde publikum gennem Hofteatrets historie samtidig med, at han i forvejen havde orienteret sig i publikums sammensætning og havde taget bestik af hvor udvalgte personer sad i salen, således at han diskret kunne inddrage deres aktuelle betydning for Teatermuseet i Hofteatret. Det blev en smuk aften, tempereret efter sted og sammenhæng og ikke mindst tonet af Thomas.
  Peter Christensen-Teilmann
  Direktør, Teatermuseet i Hofteatret

Galleri

Kontakt

Kontakt
menu